Güncellenme Tarihi: 14 Eylül 2021

2021-2022 Öğretim Yılı Güz döneminde Mesleki Uygulama Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Mesleki uygulama yapacak öğrencilerin listesi yayınlanmıştır...

Listede adı yazanlar şu işlemleri yapacaktır.

• Harç yatırmaları gerekiyorsa harçlarını yatırsınlar ( Kimlerin harç yatırması gerektiği ile ilgili bölüm danışmanı ya da öğrenci işleri ile görüşebilirsiniz )
  • Ders seçimlerinde HMYO 351 ve HMYO 451 kodlu dersleri beraber seçiniz. Detaylı bilgi için öğrenci kılavuzuna bakınız.
  • Listede adı yazan öğrenciler pusuladan işyeri eğitimi sayfasına girsinler ve listede isimlerinin karşısında bulunan firmayı seçsinler ( Öğrenciler sadece tek bir tercih yapacaklardır )
  • Listede firma adı boş yazan öğrenciler 20.09.2021 tarihine kadar firma bulmaya devam edecekler ve herhangi bir firma tercihi yapmayacaklardır. Aynı zamanda bu öğrenciler 20.09.2021 tarihinde okula bizzat gelip Adnan Akşit ile görüşeceklerdir.
  • Listede firma adı mavi olan öğrenciler ise 20.09.2021 tarihinde staja başlamak için gerekli olan belgelerle beraber belirtilen staj yerlerine gidecekler ve belgeleri doldurduktan sonra okula getirecekler ve Adnan Akşit’e teslim edeceklerdir.
  • Listede firma adı sarı olan öğrenciler firma aramaya devam edecekler ve 20.09.2021 tarihinde okula gelip Adnan Akşit ile görüşeceklerdir.

NOT  : Ekli listede adını göremeyen veya firma bulmuş olup da listede firma adı görünmeyen öğrenciler şunu bilmelidir ki listeye eklemeler 20.09.2021 tarihine kadar devam edecektir.  Konu ile ilgili Öğr. Gör. Adnan Akşit ile görüşebilirsiniz.