Tümünü Gör

Ortak Zorunlu Dersler kapsamında yürütülen derslerin Bütünleme sınavları Pusula bilgi sistemi OZD Uzaktan eğitim platformu üzerinden yapılacaktır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Güz Dönemi BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ:

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ( 04 Şubat Saat: 00:01 de başlayıp 06 Şubat saat 23:59 kadar.)

Türk Dili I ( 04 Şubat Saat: 00:01 de başlayıp 06 Şubat saat 23:59 kadar. )

İngilizce I, Almanca I ve Fransızca I (04 Şubat Saat: 00:01 de başlayıp 06 Şubat saat 23:59 kadar.)

Almanca I ve Fransızca I ( Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve İktisadi ve İdari bilimler Fakültesindeki OZD dersler kapsamında açılan dersler içindir )

Not:

Gün ve Saat aralığında istenilen saatte sınava girilebilir.

Sınav esnasında sorun yaşayan öğrenciler ilkervatansever@pau.edu.tr e-mail adresine sorunu bildiren e-mail gönderebilirler. Tüm soruları cevaplandırmadan SINAVI BİTİR tuşuna basmayınız. Sınav süresi 30 dakika’ dır. Sınava bir defa girme hakkı vardır.