Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 09 Ekim 2020

Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu A.B.D. de hukuk yüksek lisansı (LL.M.) Duyurusu

Türkiye-ABD Kültürel Mübadele Komisyonu, bilinen adıyla Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu, Türk ve Amerikalı üniversite mezunları, araştırmacılar ve bilim adamları arasındaki eğitim ve kültürel değişim programlarını desteklemektedir. Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu 1949 yılında Türkiye ve ABD arasında imzalanan ikili bir anlaşma ile kurulmuştur ve bütçesi iki ülke hükümetlerinin katkılarıyla sağlanmaktadır.

Kasım ayının başında belli Avrupa ülkelerinin öğrencilerine açık olacak bu fuarın Türkiye ayağının ev sahipliğini EducationUSA çerçevesinde Komisyonumuz yapacaktır. A.B.D. de hukuk yüksek lisansı (LL.M.) ile ilgilenen öğrenci ve mezunlarınız bu etkinlikten fayda sağlayabilirler.

Fuar ziyaretçileri, her okulun yüksek lisans seviyesinde (LL.M.) başvuru süreçleri, kabul şartları ve program içerikleri hakkında bilgi edinebilecek ve görüşmeler yapabileceklerdir. Lisansüstü eğitimine devam etmek isteyen hukuk öğrencileri ve kariyerini geliştirmek isteyen genç hukukçular bu fuarı ziyaret ederek Amerikan hukuk eğitiminin yüksek lisans seviyesinde sunduğu fırsatlar hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Fuar, 10 Kasım Salı günü 18:30-21:00 arasında Türk öğrenciler için açık olacaktır. Katılım ücretsizdir, ancak kayıt yapılması gerekmektedir.

Detaylı bilgi ve kayıt formuna bu siteden ulaşılabilir:   https://sites.google.com/educationusa.org/edusaeurllm2020