Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 23 Kasım 2020

Ortak Zorunlu Dersler Vize Sınavları

DUYURU

Ortak Zorunlu Dersler kapsamında yürütülen derslerin vize sınavları Pusula bilgi sistemi OZD Uzaktan eğitim platformu üzerinden yapılacaktır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Güz Dönemi VİZE TARİHLERİ:

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ( 07 Aralık Saat: 00:01 de başlayıp 08 Aralık saat 23:59 kadar.)

Türk Dili I ( 09 Aralık Saat: 00:01 de başlayıp 10 Aralık saat 23:59 kadar.)

İngilizce I, Almanca I ve Fransızca I (11 Aralık Saat: 00:01 de başlayıp 12 Aralık saat 23:59 kadar.)

Almanca I ve Fransızca I ( Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve İktisadi ve İdari bilimler Fakültesindeki OZD dersler kapsamında açılan dersler içindir )

Not: Gün ve Saat aralığında istenilen saatte sınava girilebilir. Sınav esnasında sorun yaşayan öğrenciler ilkervatansever@pau.edu.tr e-mail adresine sorunu bildiren e-mail gönderebilirler.

Tüm soruları cevaplandırmadan SINAVI BİTİR tuşuna basmayınız. Sınav süresi 30 dakika’ dır. Sınava bir defa girme hakkı vardır.