
|
Eğitim
- Lisans: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü, Erzurum ,1987
- Yüksek Lisans: Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimi ve Teknolojisi ABD. Erzurum,1990
- Doktora: Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD. Erzurum, 1995
Verdiği Dersler
- Lisans: Proje Tekniği, Tahıl Teknolojisi, Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi, Spesiyal Pasta Üretimi, Yeni Ürün Geliştirme, Ekmek Yapım Teknolojisi,
- Lisansüstü: Değirmencilikte Öğütme Teknikleri, Fırın Ürünleri İşleme Teknikleri
Çalışma Konuları ve İlgi Alanları
- Tahıl Bilimi ve Teknolojisi
- Fırın Ürünleri Teknolojisi
|