
|
Eğitim
- Lisans: Mersin Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Mersin 2001.
- Yüksek Lisans: Pamukkale Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D., Denizli 2005.
- Doktora: Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D., Ankara 2010.
Verdiği Dersler
- Lisans: Proses kontrol, Gıda mühendisliği uygulamaları, Yabancı dilde okuma ve konuşma, Enstrümental analiz teknikleri ve temel uygulamaları, Gıda analizlerinde kromatografi, İş hayatı için yabancı dil.
- Lisansüstü: Mikotoksinler
Çalışma Konuları ve İlgi Alanları
- Gıdalarda mikotoksin kirlilikleri
- Gıdalarda pestisit kalıntıları
- Patojen mikroorganizmalar
- Ozonlama işleminin gıdalarda kullanımı
- Kurutulmuş gıdalar ve meyve suyu üretim teknolojileri
|