
|
Eğitim
- Lisans: Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Manisa, 1997
- Yüksek Lisans: Pamukkale Üniversitesi, Gıda Mühendisliği ABD. 2000
- Doktora: Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD. Ankara, 2003
Verdiği Dersler
- Lisans: Reaksiyon Kinetiği, Enstrümental Analiz Teknikleri, Gıda Mühendisliği Uygulamaları I ve II, Domates Ürünleri Teknolojisi, Meşrubat Teknolojisi, Gıda Analizlerinde Kromatoğrafi, Gıda Toksikolojisi
- Lisansüstü: Meyve Suyu Üretim Teknikleri, Gıda Sanayinde Kromatografi Uygulamaları, Gıda Toksikolojisi
Çalışma Konuları ve İlgi Alanları
- Meyve Sebze İşlemeTeknolojisi
- Enstrümantal Analiz
|