Gıda Mühendisliği

PROF. DR. ÇETİN KADAKAL

 

 

 

Eğitim

  • Lisans: Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Manisa, 1997
  • Yüksek Lisans: Pamukkale Üniversitesi, Gıda Mühendisliği ABD. 2000
  • Doktora: Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD. Ankara, 2003

Verdiği Dersler

  • Lisans: Reaksiyon Kinetiği, Enstrümental Analiz Teknikleri, Gıda Mühendisliği Uygulamaları I ve II, Domates Ürünleri Teknolojisi, Meşrubat Teknolojisi, Gıda Analizlerinde Kromatoğrafi, Gıda Toksikolojisi 
  • Lisansüstü: Meyve Suyu Üretim Teknikleri, Gıda Sanayinde Kromatografi Uygulamaları, Gıda Toksikolojisi

Çalışma Konuları ve İlgi Alanları

  • Meyve Sebze İşlemeTeknolojisi
  • Enstrümantal Analiz