DEVAM EDEN VE TAMAMLANMIŞ TÜBİTAK PROJELERİ

TÜBİTAK 3001 projesi-2170334

Macar Salamı Üretiminde Kurutulmuş İstiridye Mantarı (Pleurotus ostreatus) Kullanım Olanakları

TÜBİTAK 1001 projesi- 1160525

Tarhana Üretimi için Fonksiyonel Ekzopolisakkaritlerin ve Üretici Laktik Asit Bakterilerinin Belirlenmesi

SON 5 YILDA DEVAM EDEN VE TAMAMLANMIŞ BAP PROJELERİ

2022FEBE009 

Çileğin Muhafazasında Dondurma ve Kurutma Yöntemlerinin Kullanım Olanaklarının Ürün Kalitesi ve Enerji İhtiyacı Açısından Değerlendirilmesi 

2022FEBE003

Farklı Farklı Ön İşlemler Uygulanarak Glutensiz Mercimek Bisküvisi Üretiminin Araştırılması

2021FEBE071 

Farklı Isıl İşlem Tekniklerinin Ruşeymin Stabilizasyonu Üzerine Etkisi 

2021FEBE039

Donmuş Kurutulmuş Kırmızı Pancarların Depolanması Sırasında Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi

2021FEBE017

Aspergillus flavus Gelişimi ve Aflatoksin Üretimi Üzerine Ozon Gazı Uygulamasının Etkisi

2020FEBE055

Çam Ağacı Üzerinde Yetişen Ökse Otu Bitkisinin Yapraklarını Kurutma ve Kuru Yaprakların Depolanmasında Bazı Biyoaktif Bileşenlerinin Değişimlerin Belirlenmesi

2019FEBE012

Kuru İncirlerdeki Aflatoksinlerin Gideriminde Adsorbentlerin Etkinliğinin Belirlenmesi

2019FEBE002

Farklı Ceviz Çeşitlerinin Yağ Oksidasyonu Üzerine Depolama Koşulları ve Paketleme Tekniğinin Etkisi

2018FEBE014

Modifiye Atmosfer Paketleme Tekniğinin Ceviz Meyvesinde Kullanımı ve Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi

2018FEBE016

Glutensiz Kraker Üretimi ve Modifiye Atmosferde Depolama

Production of Gluten-Free Crackers and Storage under Modified Atmosphere

2018FEBE017

Kinoa Unu İlaveli Ayran Üretimi ve Bazı Özelliklerinin Araştırılması

2018FEBE022

Karpuz Kabuğu Tozunun Glutensiz Kekte Kullanım Potansiyeli

The Potential Use of Watermelon Rind Powder in Gluten-free Cake

2018FEBE023

Çeşitli Meyvelerden Şeker Ekstraksiyonu ve Saflaştırılması

2018FEBE024

Türkiye'de yetiştirilen Hünnap (Zizyphus jujuba Mill.) meyvelerinin farklı olgunlaşma evrelerinde ve meyvenin kurutma işleminde şeker, mineral madde, suda çözünen vitamin, organik asit, trans-resveratrol ve fenolik maddelerin değişim kinetiği

2018FEBE025

Tarhana Üretiminde Kırmızı, Yeşil ve Sarı Mercimek Unları ve Boza Kullanım Olanaklarının Araştırılması

2018FEBE026

Goji Berry (Lycium barbarum L.) meyvelerinin farklı olgunlaşma evrelerinde ve kurutulma sürecinde trans-resveratrol ve bazı kalite parametrelerinin kinetik analizi

2018FEBE040

Tarhana Hamuru Kurutma Koşullarının Kabin Kurutucu Sistemlerinde Optimizasyonu

2018FEBE048

Goji Berry (Lycium Barbarum L.) Meyvelerinin Farklı Olgunlaşma Evrelerinde ve Kurutulma Sürecinde Karotenoid Kompozisyonunundaki Değişim

2018FEBE049

Farklı Modifiye Atmosferde Ambalajlama Uygulamalarının Çeri Domatesin Raf Ömrü Üzerine Etkisi

The Effect of Different Modified Atmosphere Packaging Applications on the Shelf Life of Cherry Tomatoes

2018FEBE050

Glutensiz Tulumba Üretimi ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

2018FEBE068

İlkel Buğday Çeşitlerinden Üretilmiş ve Modifiye Atmosferde Paketlenmiş Bisküvilerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

Determination of Some Quality Characteristics of Biscuits Produced with Ancient Wheats and Packaged under Modified Atmosphere

2018HZDP016

Farklı Paketleme Yöntemlerinin ve Depolama Koşullarının Cevizde Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkileri

Menü