2022FEBE009 |
Çileğin Muhafazasında Dondurma ve Kurutma Yöntemlerinin Kullanım Olanaklarının Ürün Kalitesi ve Enerji İhtiyacı Açısından Değerlendirilmesi
|
2022FEBE003
|
Farklı Farklı
Ön İşlemler Uygulanarak Glutensiz Mercimek Bisküvisi Üretiminin Araştırılması
|
2021FEBE071
|
Farklı Isıl İşlem Tekniklerinin Ruşeymin Stabilizasyonu Üzerine Etkisi
|
2021FEBE039
|
Donmuş Kurutulmuş Kırmızı Pancarların Depolanması Sırasında Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
|
2021FEBE017
|
Aspergillus flavus Gelişimi ve Aflatoksin Üretimi Üzerine Ozon Gazı Uygulamasının Etkisi
|
2020FEBE055
|
Çam Ağacı Üzerinde Yetişen Ökse Otu Bitkisinin Yapraklarını Kurutma ve Kuru Yaprakların Depolanmasında Bazı Biyoaktif Bileşenlerinin Değişimlerin Belirlenmesi
|
2019FEBE012
|
Kuru İncirlerdeki Aflatoksinlerin Gideriminde Adsorbentlerin Etkinliğinin Belirlenmesi
|
2019FEBE002
|
Farklı Ceviz Çeşitlerinin Yağ Oksidasyonu Üzerine Depolama Koşulları ve Paketleme Tekniğinin Etkisi
|
2018FEBE014
|
Modifiye Atmosfer Paketleme Tekniğinin Ceviz Meyvesinde Kullanımı ve Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi
|
2018FEBE016
|
Glutensiz Kraker Üretimi ve Modifiye Atmosferde Depolama
Production of Gluten-Free Crackers and Storage
under Modified Atmosphere
|
2018FEBE017
|
Kinoa Unu İlaveli Ayran Üretimi ve Bazı Özelliklerinin Araştırılması
|
2018FEBE022
|
Karpuz Kabuğu Tozunun Glutensiz Kekte Kullanım
Potansiyeli
The Potential Use of Watermelon Rind Powder in Gluten-free Cake
|
2018FEBE023
|
Çeşitli Meyvelerden Şeker Ekstraksiyonu ve Saflaştırılması
|
2018FEBE024
|
Türkiye'de yetiştirilen Hünnap (Zizyphus jujuba Mill.) meyvelerinin farklı olgunlaşma evrelerinde ve meyvenin kurutma işleminde şeker, mineral madde, suda çözünen vitamin, organik asit, trans-resveratrol ve fenolik maddelerin değişim kinetiği
|
2018FEBE025
|
Tarhana Üretiminde Kırmızı, Yeşil ve Sarı Mercimek Unları ve Boza Kullanım Olanaklarının Araştırılması
|
2018FEBE026
|
Goji Berry (Lycium barbarum L.) meyvelerinin farklı olgunlaşma evrelerinde ve kurutulma sürecinde trans-resveratrol ve bazı kalite parametrelerinin kinetik analizi
|
2018FEBE040
|
Tarhana Hamuru Kurutma Koşullarının Kabin Kurutucu Sistemlerinde Optimizasyonu
|
2018FEBE048
|
Goji Berry (Lycium Barbarum L.) Meyvelerinin Farklı Olgunlaşma Evrelerinde ve Kurutulma Sürecinde Karotenoid Kompozisyonunundaki Değişim
|
2018FEBE049
|
Farklı Modifiye Atmosferde Ambalajlama
Uygulamalarının Çeri Domatesin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
The Effect of Different
Modified Atmosphere Packaging Applications on the Shelf Life of Cherry Tomatoes
|
2018FEBE050
|
Glutensiz Tulumba Üretimi ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
|
2018FEBE068
|
İlkel Buğday Çeşitlerinden Üretilmiş ve Modifiye
Atmosferde Paketlenmiş Bisküvilerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Determination of Some Quality Characteristics of Biscuits Produced with Ancient
Wheats and Packaged under Modified Atmosphere
|
2018HZDP016
|
Farklı Paketleme Yöntemlerinin ve Depolama Koşullarının Cevizde Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkileri
|