Gıda Mühendisliği

PROF. DR. SEBAHATTİN NAS

 

 

 

 

 

 

 

 

Eğitim

  • Lisans: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Erzurum, 1984

 

  • Yüksek Lisans: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Erzurum,1987

 

  • Doktora: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Erzurum, 1993

Verdiği Dersler  

  • Lisans: Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, Biyokimya, Çay Teknolojisi, Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi, Gıda İşlemede Kimyasal Değişimler

 

  • Lisansüstü: Meyve Sebze İşleme Teknolojisinde Biyokimya, Gıdalarda Biyokimyasal Değişimler, Gıda Gam Maddeleri, Modifiye Yağlar Üretim Teknolojileri

Çalışma Konuları ve İlgi Alanları

  • Meyve Sebze İşleme Teknolojisi
  • Çay Teknolojisi
  • Gıda Biyokimyası 

 

 

Eğitim 

  • Lisans: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Erzurum, 1984 

  

  • Yüksek Lisans: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Erzurum,1987 

  

  • Doktora: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Erzurum, 1993 

Verdiği Dersler   

  • Lisans: Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, Biyokimya, Çay Teknolojisi, Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi, Gıda İşlemede Kimyasal Değişimler 

  

  • Lisansüstü: Meyve Sebze İşleme Teknolojisinde Biyokimya, Gıdalarda Biyokimyasal Değişimler, Gıda Gam Maddeleri, Modifiye Yağlar Üretim Teknolojileri 

Çalışma Konuları ve İlgi Alanları 

  • Meyve Sebze İşleme Teknolojisi
  • Çay Teknolojisi
  • Gıda Biyokimyası

 

 

Eğitim

  • Lisans: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Erzurum, 1984

 

  • Yüksek Lisans: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Erzurum,1987

 

  • Doktora: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Erzurum, 1993

Verdiği Dersler  

  • Lisans: Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, Biyokimya, Çay Teknolojisi, Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi, Gıda İşlemede Kimyasal Değişimler

 

  • Lisansüstü: Meyve Sebze İşleme Teknolojisinde Biyokimya, Gıdalarda Biyokimyasal Değişimler, Gıda Gam Maddeleri, Modifiye Yağlar Üretim Teknolojileri

Çalışma Konuları ve İlgi Alanları

  • Meyve Sebze İşleme Teknolojisi
  • Çay Teknolojisi
  • Gıda Biyokimyası