Gıda Mühendisliği

PROF. DR. AYDIN YAPAR

 

 

 Eğitim

  • Lisans: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ürünleri Teknolojisi Bölümü, 1985
  • Yüksek Lisans: Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1989
  • Doktora: Fırat Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoteknoloji A.B.D., 1993

Verdiği Dersler

  • Lisans: Bitkisel Yağ Teknolojisi, Gıda Biyolojisi, Gıda Teknolojisi ve Çevre İlişkisi, Su Ürünleri Değerlendirme,
  • Lisansüstü: Su Ürünleri İşleme Teknikleri, Su Ürünlerinde Kalite Kontrol Yöntemleri,

Çalışma Konuları ve İlgi Alanları

  • Su Ürünleri İşleme Teknolojisi