
|
Eğitim
- Lisans: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi ve Bölümü, Erzurum Mayıs , 1987
- Yüksek Lisans: Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD. Erzurum, 1990
- Doktora: Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD Erzurum, 1994
Verdiği Dersler
- Lisans: Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler I ve II, Gıda Mühendisliğinde Isı Transferi, Soğuk Tekniği, Gıda Makine ve Ekipmanları
- Lisansüstü: Gıda Sanayiinde Isıl İşlem Teknikleri ve Makineleri, Gıda Sanayiinde Düşük Sıcaklık Uygulamaları, Gıda Mühendisliğinde Mekanik Prosesler, Isıl İşlem Mühendisliği, Gıdaların Aktarım Özellikleri, Gıda Kurutma Teknikleri.
Çalışma Konuları ve İlgi Alanları
|