
|
Eğitim:
- Lisans: Atatürk Üniversitesi , Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü, 1994
- Yüksek Lisans: Pamukkale Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD, 1997
- Doktora: Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği ABD, 2005
Verdiği Dersler:
- Lisans: Genel Mikrobiyoloji, Süt Teknolojisi, Fermente Süt Teknolojisi, Peynir Teknolojisi
- Lisansüstü: Peynir Teknolojisinde Yeni Gelişmeler, Fermente Süt Ürünleri Teknikleri
Çalışma Konuları ve İlgi Alanları:
- Süt Teknolojisi
- Peynir Teknolojisi
- Fonksiyonel Süt Ürünleri
|