
|
Eğitim
- Lisans: Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara
- Yüksek Lisans: Pamukkale Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD. Denizli
- Doktora: Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD. Ankara
Verdiği Dersler
- Lisans: Termodinamik, Akışkanlar Mekaniği, Lisans Tezi I ve II, Gıda Mühendisliği Uygulamaları I ve II, Gıdaların Fiziksel Özellikleri
- Lisansüstü: Gıda İşlemede Süperkritik Akışkan Teknolojisinin Kullanımı, Gıda Mühendisliğinde Reolojik Yöntemler, Gıda İşlemede Yeni Teknikler. Gıdaların Aktarım Özellikleri
Çalışma Konuları ve İlgi Alanları
- Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri
- Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu
- Gıdaların Fiziksel Özellikleri
|