Gıda Mühendisliği

PROF. DR. RAMAZAN GÖKÇE (Anabilim Dalı Başkanı)

 

 

 

 

  Eğitim: 

  • Lisans: İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi

 

  • Yüksek Lisans: İ.Ü Veteriner Fak.

 

  • Doktora: İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü

 

  Verdiği Dersler:

  Lisans:

 

  • Et Teknolojisi 
  • Gıda Mühendisliği ve Mesleki Etik 
  • İşletme Sanitasyonu 
  • Et Ürünleri İşleme Teknolojisi

                    

   Lisansüstü:

  • Gıda Endüstrisinde Kalite Sistemleri  

 

    Çalışma Konuları ve İlgi Alanları:

  • Et Teknolojisi
  • Süt  Teknolojisi
  • Sanitasyon
  • Kalite Sistemleri ve Mevzuat