
|
Eğitim
- Lisans: Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü, Erzurum, 1993
- Yüksek Lisans: Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimi ve Teknolojisi ABD. Erzurum, 1996
- Doktora: Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD. İzmir, 2002
Verdiği Dersler
- Lisans: Gıda Muhafaza Teknikleri, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Pazarlama Teknikleri, Enzim Bilimi, Baharat Teknolojisi, Değirmencilik ve Öğütme Teknolojisi, Alkollü İçecekler Teknolojisi, Ekmek Yapım Teknolojisi
- Lisansüstü: Değirmencilikte Öğütme Teknikleri, Snack Teknikleri, Nişasta Kimyası ve Teknolojisi, Baharat Bilimi ve Teknolojisi, Gıda Sanayinde Enzim Uygulamaları
Çalışma Konuları ve İlgi Alanları
- Enzim Bilimi ve Teknolojisi
- Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi
- Gıda Bileşenlerinin Kantitatif Analizi
- Gıda Toksikolojisi
|