2021FEBE017 |
Aspergillus flavus Gelişimi ve Aflatoksin Üretimi Üzerine Ozon Gazı Uygulamasının Etkisi
|
2019FEBE012
|
Kuru İncirlerdeki Aflatoksinlerin Gideriminde Adsorbentlerin Etkinliğinin Belirlenmesi
|
2019FEBE002
|
Farklı Ceviz Çeşitlerinin Yağ Oksidasyonu Üzerine Depolama Koşulları ve Paketleme Tekniğinin Etkisi
|
2018FEBE014
|
Modifiye Atmosfer Paketleme Tekniğinin Ceviz Meyvesinde Kullanımı ve Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi
|
2018FEBE016
|
Glutensiz Kraker Üretimi ve Modifiye Atmosferde Depolama
Production of Gluten-Free Crackers and Storage under Modified Atmosphere
|
2018FEBE017
|
Kinoa Unu İlaveli Ayran Üretimi ve Bazı Özelliklerinin Araştırılması
|
2018FEBE022
|
Karpuz Kabuğu Tozunun Glutensiz Kekte Kullanım Potansiyeli
The Potential Use of Watermelon Rind Powder in Gluten-free Cake
|
2018FEBE023
|
Çeşitli Meyvelerden Şeker Ekstraksiyonu ve Saflaştırılması
|
2018FEBE024
|
Türkiye'de yetiştirilen Hünnap (Zizyphus jujuba Mill.) meyvelerinin farklı olgunlaşma evrelerinde ve meyvenin kurutma işleminde şeker, mineral madde, suda çözünen vitamin, organik asit, trans-resveratrol ve fenolik maddelerin değişim kinetiği
|
2018FEBE025
|
Tarhana Üretiminde Kırmızı, Yeşil ve Sarı Mercimek Unları ve Boza Kullanım Olanaklarının Araştırılması
|
2018FEBE026
|
Goji Berry (Lycium barbarum L.) meyvelerinin farklı olgunlaşma evrelerinde ve kurutulma sürecinde trans-resveratrol ve bazı kalite parametrelerinin kinetik analizi
|
2018FEBE040
|
Tarhana Hamuru Kurutma Koşullarının Kabin Kurutucu Sistemlerinde Optimizasyonu
|
2018FEBE048
|
Goji Berry (Lycium Barbarum L.) Meyvelerinin Farklı Olgunlaşma Evrelerinde ve Kurutulma Sürecinde Karotenoid Kompozisyonunundaki Değişim
|
2018FEBE049
|
Farklı Modifiye Atmosferde Ambalajlama Uygulamalarının Çeri Domatesin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
The Effect of Different Modified Atmosphere Packaging Applications on the Shelf Life of Cherry Tomatoes
|
2018FEBE050
|
Glutensiz Tulumba Üretimi ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
|
2018FEBE068
|
İlkel Buğday Çeşitlerinden Üretilmiş ve Modifiye Atmosferde Paketlenmiş Bisküvilerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Determination of Some Quality Characteristics of Biscuits Produced with Ancient Wheats and Packaged under Modified Atmosphere
|
2018HZDP016
|
Farklı Paketleme Yöntemlerinin ve Depolama Koşullarının Cevizde Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkileri
|
2017FEBE021
|
Bazı Meyve ve Sebzelerin Posalarındaki Fenolik Bileşiklerin Ultrases Destekli Ekstraksiyonun Optimizasyonu
|
2017FEBE031
|
Modifiye Atmosferde Paketleme Uygulamasının Aspergillus flavus Küfünün Gelişimi ve Aflatoksin Üretimi Üzerine Etkisinin İncelenmesi
|
2017FEBE038
|
Nar Kabuğu ile Zenginleştirilmiş ve Modifiye Atmosferde Paketlenmiş Bisküvilerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
|
2017FEBE043
|
Bazı Meyve ve Sebzelerin Kurutulmasında Ultrases ve Mikrodalga Uygulamalarının Kurutma Performansı ve Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi
|
2017FEBE055
|
Ultrases Destekli Ekstraksiyon Metoduyla Cevizin Yeşil Kabuğundan Fenolik Ekstrakt Üretimi
|
2017FEBE057
|
Erişte Üretiminde Kavun Çekirdeği Tozu Kullanımı ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
|
2017FEBE064
|
Tütsülenmiş Alabalık Kırıntılarından Burger Tipi Köfte Üretimi ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
|
2016HZDP014
|
Kazandibi Keşkül ve Sütlaş Üretiminde Hidrokolloid Kullanımının Bazı Kimyasal Özellikler ve Mikroyapı Üzerindeki Etkisinin Belirlenmesi
|
2016FEBE046
|
Kurutulmuş Trabzon Hurmalarının Raf Ömrünün Uzatılması Amacıyla Modifiye Atmosferde Paketleme Tekniğinin Kullanılması
|
2016FEBE042
|
Kırmızı Pancar ve Üzüm Kabuğundan Farklı Ekstraksiyon Koşullarında Boyar Madde Üretimi
|
2016FEBE037
|
Diyet Lifi ile Zenginleştirilmiş Kefir Üretiminde Farklı Süt Türlerinin Kullanımı
|
2016FEBE036
|
Taze ve Kısmen Kurutulmuş Olarak Dondurulan Havuç ve Domatesin Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimlerin Belirlenmesi ve Kinetik Modellemesi
|
2016FEBE033
|
Denizli Yöresinde Yetişen Kekik (Origanum Onites) Örneklerinin Uçucu Yağ Antioksidan Aktivite ve Renk Değerleri Üzerine Farklı Kurutma Yöntemlerinin Etkisinin Araştırılması
|
2016FEBE025
|
Pseudomonas Fluorescens NS09-01 ve Acinetobavter Baumannii NS0230 Suşlarında Lipaz Üretimi ile İlişkili Genlerin Klonlanması ve İfadesi
|
2016FEBE024
|
Kurutulmuş ve Ambalajlanmış Tarhananın Kalite Özellikleri Üzerine Işınlamanın Etkisi
|
2016FEBE010
|
Zerde ve Tavukgöğsü tatlılarının Üretiminde farklı Formülasyonların Etkisi
|
2016FEBE008
|
Kızılcık (Cornus mas) Ekstraktı İlaveli Pişirilmiş Köftelerin Donmuş Muhafazası Sırasında Lipid ve Protein Oksidasyon Kinetiğinin İncelenmesi
|
2016FEBE007
|
Şelat Ajanları Kullanımıyla Besiyeri Ortamında ve Kuru İncirlerde Küf Gelişimi ve Aflatoksin Üretiminin Önlenmesi
|
2016FEBE005
|
Farklı Bileşim ve Üretim Yöntemleri Kullanılarak Balık Cipsi Üretimi
|