Gıda Mühendisliği

Announcements

View All

Menu

Sivil Toplum Kuruluşları (STK’lar) ile ilişkiler 

STK

Kurulan İlişki

Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği (MÜMSAD)

MÜMSAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Koordinatörü’nün katılımıyla, Gıda Mühendisliği Öğrenci Topluluğu Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Gerçeklerin Işığında Gıdada Kirletilen Bilgiler” başlıklı konferans (12 Aralık 2018)

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası

Bazı sektör temsilcilerinin katılımıyla, Gıda Mühendisliği Bölümü ve Gıda Mühendisleri Odası Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Temsilciliği işbirliğiyle gerçekleştirilen “Sorunu Sor Sektörünü Konuştur” isimli panel (7 Mart ve 21 Mart 2018)

Denizli Ticaret Borsası

Bölümümüz tarafından 13-15 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenen “Pamukkale Gıda Sempozyumu III: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” isimli bilimsel etkinlikte sponsorluk

Sosyal Sorumluluk Projesi

Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Fatma IŞIK tarafından PAÜ Çocuk Üniversitesi (Çocuk ve Gençlik Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi) etkinlikleri kapsamında 30 Temmuz 2018-3 Ağustos 2018 tarihlerinde bir grup 4. ve 5. Sınıf öğrencisine, “gıda mühendisi kimdir?”, “yoğurt nasıl yapılır? (uygulamalı)”, “kek nasıl üretilir? (uygulamalı)”, “mikroorganizmaları tanıyalım (teorik)” ve “mikroskopta maya ve bakterilerin incelenmesi (uygulamalı)” konularında bilgilendirici nitelikte eğitim verilmiş ve öğrencilerle Pamukkale Üniversitesi Unlu Mamuller Pilot Tesisi’ne küçük bir gezi düzenlenmiştir.

 

Öğretim üyelerimiz, kendi uzmanlık alanlarında toplumu bilgilendirmek üzere çeşitli televizyon programlarına katılmaktadırlar.

 

Prof. Dr. Yahya TÜLEK

https://www.youtube.com/watch?v=ahZR_Tf7Z00

Prof. Dr. Ramazan GÖKÇE

https://www.youtube.com/watch?v=qrThHdEIb58

Doç. Dr. Fatma IŞIK

https://www.youtube.com/watch?v=swGUAHQNwOM&t=673s