2014 BSP016
|
Domates Salçası Üretim Atıklarının Kraker Üretiminde Fonksiyonel Amaçlı Kullanımı
|
2014 FBE014
|
Isıl İşlem Görmüş Bakla Ezme Tozunun Ekmek üretiminde Kullanımı ve Kalite Kriterleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
|
2014 FBE018
|
Trabzon Hurmalarının Ultrases Destekli Ozmotik Kurutulması
|
2014 FBE019
|
Uşak Tarhanasının Organik Asit İçeriği ve Laktik Asit Bakteri Çeşitliliği ile İlişkisinin Belirlenmesi
|
2014 FBE041
|
Zeytinyağı Üretiminde Ultrason Uygulamasının ve yaprak İlavesinin Yağ verim ve Kalitesi Üzerine Etkisi
|
2014FBE052
|
Balık eti Kullanımının Makarnanın Kalite Özelliklerine Etkisi
|
2014FBE054
|
Bal Sirkesinin Fiziksel Kimyasal Duyusal Özellikleri ve Projesi
|
2014FBE070
|
Çiğ Süt ve Peynirlerden Otolitik Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu Tanımlanması ve Otolitik Özelliklerin Belirlenmesi
|
2014FBE071
|
Püskürtmeli Kurutma Yöntemi ile Kemik Suyu Tozu Üretimi
|
2015 FBE030
|
Kuzu Etinin Doğal Antioksidanlar ve Modifiye Atmosferde Ambalajlamayla Muhafazası
|
2015 FBE032
|
Mikrobiyal Dipeptidil Peptidaz IV Enziminin kinetik Özelliklerinin Belirlenmesi
|
2015 FBE033
|
Nar Kabuğu İlavesinin Keklerin Besinsel Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
|
2015 FBE034
|
Farklı Meyvelerle Zenginleştirilen Süt Reçellerinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
|
2015 FBE035
|
Kaplanmış Balık Filetosu Üretiminde Havuç ve Portakal Posasının Kullanımı
|
2015 FBE048
|
Lokma ve Tulumba tatlısı Üretiminde Kavurga Unu Kullanım İmkanının Araştırılması ve Bazı Karakteristik Özelliklerin Belirlenmesi
|
2015FBE051
|
Üzüm Çekirdeği İlavesinin Keklerin Kalite Özelliklerine Etkisi
|
2016FEBE005
|
Farklı Bileşim ve Üretim Yöntemleri Kullanılarak Balık Cipsi Üretimi
|
2016FEBE007
|
Şelat Ajanları Kullanımıyla Besiyeri Ortamında ve Kuru İncirlerde Küf Gelişimi ve Aflatoksin Üretiminin Önlenmesi
|
2016FEBE008
|
Kızılcık (Cornus mas) Ekstraktı İlaveli Pişirilmiş Köftelerin Donmuş Muhafazası Sırasında Lipid ve Protein Oksidasyon Kinetiğinin İncelenmesi
|
2016FEBE010
|
Zerde ve Tavukgöğsü tatlılarının Üretiminde farklı Formülasyonların Etkisi
|
2016FEBE024
|
Kurutulmuş ve Ambalajlanmış Tarhananın Kalite Özellikleri Üzerine Işınlamanın Etkisi
|
2016FEBE025
|
Pseudomonas Fluorescens NS09-01 ve Acinetobavter Baumannii NS0230 Suşlarında Lipaz Üretimi ile İlişkili Genlerin Klonlanması ve İfadesi
|
2016FEBE033
|
Denizli Yöresinde Yetişen Kekik (Origanum Onites) Örneklerinin Uçucu Yağ Antioksidan Aktivite ve Renk Değerleri Üzerine Farklı Kurutma Yöntemlerinin Etkisinin Araştırılması
|
2016HZDP014
|
Kazandibi Keşkül ve Sütlaş Üretiminde Hidrokolloid Kullanımının Bazı Kimyasal Özellikler ve Mikroyapı Üzerindeki Etkisinin Belirlenmesi
|