PAU Home Page
Pusula Information System
Gıda Mühendisliği
Türkçe
English
Toggle navigation
Ana Sayfa
Hakkımızda
Tarihçe
Özgörev
Birim Kalite Yönetim Sistemi Uygulamaları
Kalite Politikası
Kalite Hedefleri
Birim Kalite Komitesi
Üye listesi
Komite Toplantıları
Kurum Değerlendirme Süreci ve Kalite Güvence Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı - Öğrenci Temsilcileri, Öğrenci Toplulukları (05.10.2018)
Kurum Değerlendirme Süreci ve Kalite Güvence Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı - Uygar Merkez Müdürleri (03.10.2018)
Kurum Değerlendirme Süreci ve Kalite Güvence Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı - Daire Başkanları, Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/Meslek Yüksekokul Sekreterleri (28.09.2018)
Kurum Değerlendirme Süreci ve Kalite Güvence Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı - Birim Kalite Komite Üyeleri (27.09.2018)
Kurum Değerlendirme Süreci ve Kalite Güvence Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı - Akademik Birim Dekan ve Müdürleri (26.09.2018)
ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi (KYS) Standardı Tanıtımı Eğitimi (Proje KalSİS 2017KRM004)
Bilgi Paylaşım Toplantısı (13.03.2018)
15.03.2017 tarihli Yükseköğretim Kurulu Toplantısı Hakkında Bilgilendirme (17.03.2017)
Kurum İç Değerlendirme Süreci Bilgilendirme Toplantısı (10.03.2017)
Sunumlar
Etkinlikler
Personel
Gıda Bilimleri ABD
Gıda Teknolojisi ABD
Yönetim ve Komisyonlar
Bölümümüze Emek Vermiş, Kurum Değiştirerek Aramızdan Ayrılan Hocalarımız
Vefat Eden Hocalarımız
Araştırma
Laboratuvarlar
Yayınlar
Seminerler
Pilot Tesisler
Sempozyumlar
Projeler
Analiz Hizmetleri
Lisansüstü
Akademik Takvim
Ders Kataloğu
Formlar
Tezler
Lisans
Staj
Ders Programı
Sınav Programı
Öğrenci Danışmanlıkları
Lisans Tezi
Erasmus
Ders Kataloğu
Farabi
Yönetmelik
Yönerge
Pusula
Akademik Takvim
Formlar ve Dilekçeler
Aday Öğrenciler
Akreditasyon
Program Eğitim Amaçları
Oryantasyon Sunumları
Program Çıktıları/Yeterlilikleri
Etkinlikler
Sosyal Etkinlikler
Öğrenci Kulüp Etkinlikleri
Erasmus Etkinlikleri
Diğer Etkinlikler
Topluma Hizmet
Bilimsel Etkinlikler
Bölüm İçi Sosyal Etkinlikler
PAÜ Gıda Nostalji
PETEK-KAVDEM
Announcements
Şube değişikliği talepleri hakkında
Lisansüstü derslerin işleniş şekli
2020-2021 Bahar Yarıyılı Derslerin İşlenişi
Doç. Dr. İlyas ÇELİK Hocamızın Vefatı
BÖLÜM BAŞKANLIĞI’NA VERİLECEK DİLEKÇELER İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU
Ders kayıtları ile ilgili önemli duyuru
2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Programları Yayınlanmıştır
Stajlarla ilgili önemli duyuru
Stajlarda Devlet Desteği Duyurusu
MÜDEK Danışma Kurulu Üyemiz Gündüz Gofret sahibi Mustafa Gündüz'e bölümümüze vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk.
View All
Menu
Akademik Takvim
Yönetim ve Komisyonlar
Ders Programı
Sınav Programı
Staj
Formlar ve Dilekçeler
Kurul Kararları
MÜDEK Danışma Kurulu Kararları
YAYINLAR
NIZAMLIOĞLU, NM., NAS, S. 2016. Kinetic of Color Changes in Almond (Akbadem Variety) During Roasting and Storage. International Journal of Fod Properties 19(10):2363-2376.
EKINCI R, ŞIMŞEK Ö, KÜÇÜKÇUBAN A, NAS S, .2016. Evaluation of mono or mixedcultures of lactic acid bacteriain type II sourdough system.
Source of the Document Preparative Biochemistry and Biotechnology 46 (3), pp. 247-253
OTAĞ M., KADAKAL, Ç., “Comparative Study of Sugars, Organic Acids and TransResveratrol in Red and White Grapes Grown in Denizli Region at Different Stages of Ripening”, Asian Journal of Chemistry, 27(8): 3121-3126, (2015).
ÇELİK, İ., IŞIK, F. and YILMAZ, Y., 2016. Effect of roasted yellow chickpea (leblebi) flour
addition on chemical, rheological and sensory properties of Boza. Journal of Food Processing and Preservation, doi:10.1111/jfpp.12725.
ARSLAN, S., BAYRAKÇI, S., 2016. Physicochemical, functional, and sensory properties of yogurts containing persimmon. Turkish Journal of Agriculture and Forestry, 40, 68-74.
KARACA H, SEVILGEN O, KONAR N, VELIOGLU YS. “Chlorophylls Reductions in Fresh- cut Chard (
Beta vulgaris
var.
cicla
) with Various Sanitizing Agents” Journal of Agricultural Sciences-Tarım Bilimleri Dergisi, 22, 9-19, (2016).
ÖZKAL, S.G., YENER, M.E. (2016) Supercritical carbon dioxide extraction of flaxseed oil: Effect of extraction parameters and mass transfer modeling, Journal of Supercritical Fluids, 112: 76- 80.
DEMIRAY, E. and TULEK, Y., “Color Degradatıon Kinetics of Carrot (
Daucus Carota
L.)
Slices During Hot Air Drying”,
Journal of Food Processing and Preservation
, 39 (6) 800-805 (2015)
DEMİRAY, E. and TULEK, Y. 2016. The effect of pretreatments on air drying characteristics of persimmons. Heat and Mass Transfer, first online: 24 March 2016, DOI 10.1007/s00231-016- 1797-2
DEMİRAY, E. and TULEK, Y. 2016. Degradation kinetics of β-Carotene in carrot slices during convective drying. International Journal of Food Properties, first online: 22 February 2016, DOI:
10.1080/10942912.2016.1147460
OZGOREN E, SEÇKIN AK, 2016. Aflatoxin M
1
Contaminations in Mouldy Cheese. Mljekarstvo, 66 (2):154-159.
SAHAN, Y., GOCMEN, D., CANSEV, A., CELIK, G., AYDIN, E., DUNDAR, A.N., DULGER, D., KAPLAN, H.B., KILCI, A. and GUCER, S. 2015. Chemical and Techno-functional Properties of Flours From Peeled and Unpleeded Oleaster (Elaeagnus angustifolia L.). Journal of Aplied Botany and Food Quality; 88: 34-41.
DEĞİRMENCİOĞLU N., GÜRBÜZ, O, HERKEN, E. N., YURDUNUSEVEN YILDIZ, A. The
impact of drying techniques on phenolic compound, total phenolic content and antioxidant capacity of oat flour tarhana 2016. Food Chemistry, 194: 587-594 (2016)
HERKEN, E.N., ŞİMŞEK, S., OHM, J.B., YILDIZ, A.Y. Effect of Mahaleb on Cookie Quality. Journal of Food Processing and Preservation, 1-13, (2016)