PAU Home Page
Pusula Information System
Gıda Mühendisliği
Toggle navigation
Ana Sayfa
Hakkımızda
Tarihçe
Özgörev
Birim Kalite Yönetim Sistemi Uygulamaları
Kalite Politikası
Kalite Hedefleri
Birim Kalite Komitesi
Üye listesi
Komite Toplantıları
Kurum Değerlendirme Süreci ve Kalite Güvence Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı - Öğrenci Temsilcileri, Öğrenci Toplulukları (05.10.2018)
Kurum Değerlendirme Süreci ve Kalite Güvence Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı - Uygar Merkez Müdürleri (03.10.2018)
Kurum Değerlendirme Süreci ve Kalite Güvence Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı - Daire Başkanları, Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/Meslek Yüksekokul Sekreterleri (28.09.2018)
Kurum Değerlendirme Süreci ve Kalite Güvence Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı - Birim Kalite Komite Üyeleri (27.09.2018)
Kurum Değerlendirme Süreci ve Kalite Güvence Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı - Akademik Birim Dekan ve Müdürleri (26.09.2018)
ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi (KYS) Standardı Tanıtımı Eğitimi (Proje KalSİS 2017KRM004)
Bilgi Paylaşım Toplantısı (13.03.2018)
15.03.2017 tarihli Yükseköğretim Kurulu Toplantısı Hakkında Bilgilendirme (17.03.2017)
Kurum İç Değerlendirme Süreci Bilgilendirme Toplantısı (10.03.2017)
Sunumlar
Etkinlikler
Personel
Gıda Bilimleri ABD
Gıda Teknolojisi ABD
Yönetim ve Komisyonlar
Bölümümüze Emek Vermiş, Kurum Değiştirerek Aramızdan Ayrılan Hocalarımız
Vefat Eden Hocalarımız
Araştırma
Laboratuvarlar
Yayınlar
Seminerler
Pilot Tesisler
Sempozyumlar
Projeler
Analiz Hizmetleri
Lisansüstü
Akademik Takvim
Ders Kataloğu
Formlar
Tezler
Laboratuvarlara Giriş Yetkilendirme Belgeleri
Lisans
Staj
Ders Programı
Sınav Programı
Öğrenci Danışmanlıkları
Lisans Tezi
Erasmus
Ders Kataloğu
Farabi
Yönetmelik
Yönerge
Pusula
Akademik Takvim
Formlar ve Dilekçeler
Aday Öğrenciler
Akreditasyon
Program Eğitim Amaçları
Oryantasyon Sunumları
Program Çıktıları/Yeterlilikleri
MÜDEK yeni mezun anketi
Etkinlikler
Sosyal Etkinlikler
Öğrenci Kulüp Etkinlikleri
Erasmus Etkinlikleri
Diğer Etkinlikler
Topluma Hizmet
Bilimsel Etkinlikler
Bölüm İçi Sosyal Etkinlikler
PAÜ Gıda Nostalji
PETEK-KAVDEM
Announcements
Lisansüstü Öğrencilerinin Laboratuvar Giriş Yetkilendirmesi Hakkında
ÖNEMLİ DUYURU!
Mezuniyet aşamasında Bölüm Başkanlığından "İlişiği yoktur" onayının alınabilmesi için "Akreditasyon" linkinin altında yer alan MÜDEK yeni mezun anketinin doldurulması gerekmektedir.
Lisansüstü derslerin işleniş şekli
2020-2021 Bahar Yarıyılı Derslerin İşlenişi
Doç. Dr. İlyas ÇELİK Hocamızın Vefatı
BÖLÜM BAŞKANLIĞI’NA VERİLECEK DİLEKÇELER İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU
Stajlarla ilgili önemli duyuru
Stajlarda Devlet Desteği Duyurusu
View All
Menu
Gıda Teknolojisi ABD
Akademik Takvim
Yönetim ve Komisyonlar
Ders Programı
Sınav Programı
Staj
Formlar ve Dilekçeler
Kurul Kararları
MÜDEK Danışma Kurulu Kararları
Updated Date:
12 February 2021
2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Programları Yayınlanmıştır
Programlara ulaşmak için tıklayınız.