Güncellenme Tarihi: 10 Eylül 2021

FTR 421 Klinik Uygulama I dersi alan 4. Sınıf öğrencilerimizin dikkatine!

Sevgili öğrenci arkadaşlar,
Öncelikle hepimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyoruz. Güncellenen Mesleki Uygulama Yönergemize https://www.pau.edu.tr/ftryo/tr/sayfa/staj-yonergesi-2 linkinden ulaşabilirsiniz.
Mesleki uygulama ünitelerinin listesi ve eğitim tarihleri aşağıda sunulmuştur. FTR 425 Klinik Uygulama-I dersi için mesleki uygulama süresi hafta içi günleri 6 saattir ve ünitelerde mesleki uygulama başlangıç saati sabah 08.45’tir.
Mesleki Uygulamaların Devam Zorunluluğu, Pamukkale Üniversitesi Önlisans, Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nin 21’inci maddesi gereğince %90’dır ve öğrencinin devam durumu imza takip formları ile yapılacaktır. İmza takip formları, ünitelerde sorumlu öğretim elemanları tarafından günlük olarak doldurulacaktır.
Mesleki Uygulamanın Değerlendirilmesi için her ünite her bir mesleki uygulama bitiminde kendi içinde bir teorik ve bir uygulama sınavı yapacaktır. Bu sınavlar ara sınav olarak kabul edilecektir. Teorik ara sınavın %40’ı, uygulama ara sınavının %60’ı alınarak dönem içi başarı notu hesaplanacaktır. Dönem sonu başarı notu hesaplaması, ara sınavın %50’si ve final sınavının %50’si alınarak yapılacaktır. Mesleki uygulamalar için ara sınav tarihleri her mesleki uygulama bitiminin son haftası Perşembe ve Cuma günleridir.
Kılık-Kıyafet: Öğrencilerin, mesleki uygulamalarda forma, üzerine beyaz önlük giymeleri ve öğrenci kimlik kartı takmaları zorunludur.
Yeni eğitim öğretim döneminde hepinize başarılar dileriz.