Güncellenme Tarihi: 12 Nisan 2021

FİZİK BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLERİN İŞLENİŞ ŞEKLİ

Pamukkale Üniversitesi Senatosunun; 19/02/2021 tarih ve 04 sayılı toplantısında alınan 1/17 kararı doğrultusunda, uygulamalı derslerin işlenme şekli, Bölüm Kurulunda tekrar değerlendirilmiş olup; artan vaka sayıları sebebiyle, 2020-2021 Eğitim/Öğretim Yılı Bahar Döneminde uygulamalı derslerin de teorik derslerde olduğu gibi uzaktan eğitim ile yapılmaya devam edilmesinin uygunluğuna karar verilmiştir.

Bütün öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir Eğitim/Öğretim dönemi dileriz.

12.04.2021
                                                                                                                                                                                         FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞI