Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 05 Şubat 2021

Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Kayıt İşlemleri için Duyuru

Enstitümüz lisansüstü programlarında asıl olarak ilan edilen adayların kayıtları, 08-10 Şubat 2021 tarihlerinde Enstitüde yapılacaktır. (Mesai saatleri 10:00 – 16:00 saatleri arasındadır.)

Adayların istenilen evraklarla beraber şahsen kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER:

Yüksek Lisans için ;

Doktora için ;

1-Başvuru formu,

2-Nüfus cüzdanı fotokopisi

3-Lisans not ortalaması ve not dökümü belgelerinin aslı,

3-Lisans ve/veya yüksek lisans not ortalaması ve not dökümü belgelerinin aslı,

4-Aslı iade edilmek koşuluyla, Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi ve onaylı sureti.

(E-Devlet sisteminden alınan Mezuniyet Belgeleri de kabul edilmektedir.)

4- Aslı iade edilmek koşuluyla, Lisans / Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi ve onaylı sureti. (E-Devlet sisteminden alınan Mezuniyet Belgeleri de kabul edilmektedir.)

5-ALES sonuç belgesi,

6- YDS Sonuç Belgesi,

6-YDS Sonuç Belgesi

7- İlgili mevzuata uygun 4 adet biyometrik fotoğraf

NOT: Mezuniyet Belgeleri ve not dökümlerinin asılları ile birlikte fotokopileri de getirildiği takdirde, Enstitümüz tarafından belgelerin suretleri onaylanmaktadır.

Fotoğrafların arka yüzlerine, ad soyad, öğrenci numarası ve Anabilim Dalı adı yazılmalıdır.

Fen Bilimleri Enstitüsü

Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kınıklı Yerleşkesi /DENİZLİ