Fen Edebiyat Fakültesi

Güncellenme Tarihi: 08 Eylül 2021

Azami Süre Sonrası Ek Sınav, Ek Süre Duyurusu

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı sonunda 7 yıllık azami öğrenim süresini dolduran öğrencilerin ek sınavları aşağıdaki tarihlerde yapılacaktır.

1.ek sınav : 21-23 Eylül 2021
2.ek sınav : 25-28 Eylül 2021

Pamukkale Üniversitesi Önlisans, Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği, 39. Maddesi hükmünce azami öğrenim süresi sonunda hiç almadığı ders sayısını 5 (beş) ve altına düşüren öğrencilerin daha önce alıp başarısız oldukları derslerden ek sınav haklarını kullanmak için
web sitemiz öğrenci formları sekmesinden “ek sınav dilekçesi”ni doldurup en geç 13 Eylül 2021 tarihine kadar bölüm başkanlıklarına başvurmaları gerekmektedir.

Ek sınav hakkını kullanmadan 4 yarıyıl ek süre hakkını kullanmak isteyen öğrencilerin “ek süre dilekçesi”ni doldurup bölüm başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.