Güncellenme Tarihi: 29 Haziran 2020

Pandemi Dönemi Yapılacak Zorunlu Stajlarla İlgili Duyuru

1. Öğrenciler IENG 200 ve/veya IENG 300 zorunlu stajlarını, Bölüm ve Dekanlık staj yönergesine uygun olarak işletmelerde yapabilirler.
  2. IENG 200 ve/veya IENG 300 zorunlu stajları, Bahar 2020 döneminde daha önce duyurulduğu gibi Proje Bazlı Uzaktan Staj olarak yapılabilir.
  3. 2019-2020 Yaz döneminde ders alacak öğrenciler aynı zamanda staj yapmak isterlerse, öğrenciler için uzaktan eğitim süresince haftada 3 (üç) gün dersinin olmaması şartı aranmayacaktır. Staj tarihlerini ayarlarken öğrencilerin bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir.

4.  Mühendislik Fakültesi’nden staj defteri temin etmek konusunda zorlanan öğrenciler bu dönemlik defterden muaf tutulacaktır.

5.  Staj, Gezi ve Tez Çalışmaları için sigorta yaptıran öğrencilerimiz 22 Haziran 2020 tarihinden itibaren “Sigortalı İşe Giriş Belgesi”ni e-devlet üzerinden alacaklardır. Link : https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-4a-ise-giris-cikis-bildirgesi

Endüstri Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu