Güncellenme Tarihi: 28 Eylül 2021

İşletmede Mesleki Eğitim Tercih ve Başvuru Süreci ile İlgili Duyuru

04.10.2021 tarihinde İşletmede Mesleki Eğitimlere başlanması hedeflenmektedir.
Bu doğrultuda işyerlerini kendisi belirleyen öğrencilerin, imzalı protokolleri 29.09.2021 saat 17:00'ye kadar pauendustri_ime@pau.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.
İşyeri belirleyemeyen öğrencilerin ise 30.09.2021 tarihinde  açıklanacak olan protokol yapılan işyerleri ve kontenjanları doğrultusunda Belgeler Formlar kısmında yer alan İş Yeri Eğitimi Tercih Formunu doldurarak  30.09.2021 saat 17:00'ye kadar pauendustri_ime@pau.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.
İşyerinde mesleki eğitim yapacak tüm öğrencilerin Pusula Bilgi Sistemi üzerinden ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ > İŞ YERİ EĞİTİMİ İŞLEMLERİ adımlarını takip ederek  işyeri eğitimi tercihi yapması ve İşletmede Mesleki Eğitim Sözleşme Formu’nu, işletmede mesleki eğitim başlangıç haftası itibari ile pauendustri_ime@pau.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.