EĞİTİM FAKÜLTESİ

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 18 Mayıs 2021

PAÜ resim öğrencilerinden sanal mezuniyet sergisi

Pamukkale Üniversitesi Resim İş Eğitimi öğrencileri, geçen yıl kaybettikleri arkadaşları Cennet Tuba Tokbaş anısına 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda sanal mezuniyet sergisi açtı.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından "2020-2021 Mezuniyet Sergisi" açıldı. Resim, grafik ve heykel anasanat dallarından çalışmaların sergilendiği sanal sergiye
 linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sergide Doç. Dr. Feryal Beykal Orhun, Dr. Öğr. Üyesi Görkem Utku Alparslan, Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı ve Öğr. Gör. Dr. Barış Bozok danışmanlığındaki öğrencilerin çalışmaları yer aldı.

Geçen yıl hayatını kaybeden arkadaşları Cennet Tuba Tokbaş anısına düzenlenen mezuniyet sergisinde resim anasanat dalında 21, heykel anasanat dalında 5, grafik anasanat dalında ise 4 öğrenci tarafından toplam 88 çalışma sergilendi.