EĞİTİM FAKÜLTESİ

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 25 Kasım 2020

Öğretmenler gününde fakülte birincisi tebrik edildi

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde 2019-2020 yılı fakülte birincisi olan Serap Birkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı’nda düzenlenen sosyal mesafeli törene Dekan Prof. Dr. Bilge Can, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asiye İvrendi, Fakülte Sekreteri Mustafa Mızrak ile fakülte birincisi Serap Birkan ve ailesi katıldı.

Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı’ndan mezun olan ve fakülte birinciliğini elde eden Serap Birkan, fakülte mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, fakülte birincisi olan Serap Birkan’a başarı belgesi ve hediyesini verirken, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asiye İvrendi ise çiçek takdim etti. Fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.