EĞİTİM FAKÜLTESİ

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 23 Aralık 2019

Fakülte çalışanlarına sağlık eğitimi verildi

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde aralıksız devam eden iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları sağlık eğitimi ile devam etti.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi iş sağlığı ve güvenliği alanında çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak fakülte çalışanlarına sağlık eğitimi verildi. Engin Aksel Konferans Salonu’nda yapılan eğitimde Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekiye Melek Küçükatay sunum yaptı. Küçükatay, iş kazaları, meslek hastalıkları, dünyada hastalık dağılımları, işyerinde oluşabilecek zararlı etmenler, tehlikeli maddeler ve riskler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kurul toplandı

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can’ın başkanlığında, Fakülte Sekreteri Mustafa Mızrak ve diğer komisyon üyelerinin oluşturduğu İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu belirli periyotlarda toplanmaya devam ediyor. Kurul üyeleri ile bir araya gelen İş Güvenliği Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Bülent Arpat, yapılacak işler hakkında bilgiler vererek yönlendirmelerde bulunuyor.