EĞİTİM FAKÜLTESİ

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 19 Aralık 2019

“Topluma Hizmet Uygulamaları” sergisi

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında bir dönem boyunca yaptıkları projeleri sergilediler.

Her yıl yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri ile gönüllerde yer eden Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, bu dönemde yine birinden önemli projelerde görev aldılar. Denizli’de okul, dernek, vakıf, sağlık merkezi, bakımevleri olmak üzere birçok kurum ve kuruluşla işbirliği içinde çalışan geleceğin öğretmenleri, çalışmalarını poster haline getirip, sergileme fırsatı buldular.

Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleşen sergiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, öğretim elemanları, proje sahibi öğrenciler, proje ortağı okulların öğretmen ve öğrencileri ile davetliler katıldı.

Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen sergide Türkçe Eğitimi, Sosyal Bilgiler Eğitimi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ile Müzik Eğitimi anabilim dallarının hazırladığı projeler yer aldı. “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında öğrencilerin bir dönem boyunca yaptığı çalışmalar sergilendi. Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin Hasan-Veli Üğür ve Rukiye Urhan anaokulları ile Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu ile hazırladığı minik öğrencilerin gösterileri ise büyük alkış aldı.

Öğrencilerin projelerine Prof. Dr. Asım Çivitci, Prof. Dr. Derya Yaylı, Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, Prof. Dr. Tahir Kodal, Prof. Dr. Süleyman İnan, Prof. Dr. Duygu Uçgun, Doç. Dr. Feyyaz Karaca, Doç. Dr. Yasin Doğan, Doç. Dr. Gökhan Çetinkaya, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Aslan, Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Metin Türktaş, Dr. Öğr. Üyesi Suna Çöğmen, Dr. Öğr. Üyesi Turgut Türkdoğan, Öğr. Gör. Zuhal Feray Şenkibar, Öğr. Gör. Mehmet Hulusi Şimşek, Öğr. Gör. Tolga Coşguner, Öğr. Gör. Deniz Coşkun, Arş. Gör. Emine Kitiş danışmanlık yaptılar.

Öğrencilerin projelerini inceleyen ve çalışmaları hakkında bilgi alan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, katkılarından dolayı fakülte öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür etti.