Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 11 Şubat 2021

Yatay Geçiş Sonuç Listesi (Eklenme Tarihi: 11 Şubat 2021)

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik ile Üniversitemiz Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümlerine göre, 2020 - 2021 Bahar Dönemi DENİZLİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU programları (Kurumlararası Yurtiçi) Yatay Geçiş Sonuçları Listesi ektedir.

ADI SOYADI ADAYIN GELDİĞİ ÜNİVERSİTE ADAYIN GELDİĞİ PROGRAM SINIF BAŞVURDUĞU PROGRAM ADI SONUÇ
1 AHMET KARAKOÇ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ PR. 1 321 - ELEKTRİK Transkript belgesi olmadığı için yatay geçiş değerlendirilemez
2 BERKANT OĞUZ KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK PR. (İÖ) 1 321 - ELEKTRİK Yüzde ona girdiğine dair belgesi bulunmamaktadır.(İkinci Öğretimden normal Öğretime Başvurusu bulunanalar için)
3 HALİME KARAKOÇ OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ TEKSTİL TEKNOLOJİSİ PR. 1 323 - MAKİNE Eşdeğer Programa başvuru yapılmamıştır
4 MUHAMMET EKREM UYAR YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PR. 1 331 - BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI 1. Asıl
5 DİCLE NUR ELGÖREN KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PR. 1 331 - BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI Alt dönemden başarısız dersi bulunmaktadır.
6 HÜSEYİN KOCAÇAM HARRAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PR. 1 331 - BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI Transkript yoktur. Merkezi yerleştirme puanı geçiş yapmak istediği diploma programından düşüktür.
7 NEJDET KARAKUŞ KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ PR. 1 333 - ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ 1. Asıl
8 MÜCELLA AKBAŞ KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ GRAFİK TASARIM 1 341 - GRAFİK TASARIMI 1. Asıl
9 GÖKHAN ERBİLEK BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ PR. 1 727 - OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ 1. Asıl
10 EMİRHAN BAŞBOĞU AMASYA ÜNİVERSİTESİ OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ PR. 1 727 - OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ Alt dönemden başarısız dersi bulunmaktadır.
11 CEREN KAYALAR KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İÇ MEKAN TASARIMI PR. 1 801 - İÇ MEKAN TASARIMI 1. Asıl