Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 09 Eylül 2020

Üç Ders Sınavları Hakkında (Güncellenme: 31 Ağustos 2020)

2019-2020 Yaz Dönemi Üç Ders Sınavları için 03-04 Eylül 2020 tarihleri arasında öğrenci başvuruları Pusula Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Başvuru sayfasına Pusula Bilgi Sistemine giriş yaptıktan sonra  Öğrenci Bilgi Sistemi -> Öğrenci İşlemler / Menu -> Üç Ders Sınav Başvurusu bağlantısından ulaşabilirler. Yapılan başvurular Meslek Yüksekokulumuz Yönetimi tarafından değerlendirildikten sonra talebinizin durumunu yine aynı sayfadan takip edebilirsiniz.

Sınavlar 07-08 Eylül 2020 tarihleri arasında Pusula Bilgi Sistemi -> Eğitim Destek Sistemi üzerinden çevrimiçi olarak yapılacaktır.

OZD Ortak Zorunlu Derslerin (Türk Dili I-II, İngilizce I-II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II) üç ders sınavları 08 Eylül 2020 tarihinde 00:01-23-59 saatleri arasında Pusula Bilgi Sistemi -> OZD Uzaktan Eğitim Platformu Üzerinden yapılacaktır.

Üniversitemiz Senatosunca alınan karar gereği (12.06.2020 tarih ve 08/1 sayılı karar) üç ders sınavına devam koşulunu ve diğer ön koşulları yerine getirmek şartıyla;

1. Mezuniyet için gerekli not ortalamasını sağladığı halde staj ve iş yeri eğitimi hariç en fazla başarısız üç dersi bulunan,
  2. Staj ve iş yeri eğitimi hariç en fazla başarısız üç dersi bulunan ve üç ders sınavları sonucunda mezuniyet için gerekli not ortalamasını sağlayabilecek durumda olan ÖĞRENCİLER GİREBİLİR.