2023-2024 Bahar Dönemi Final Sınav Programı

Güncellenme Tarihi: 24 Mayıs 2024

2023-2024 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Final Sınav Programı

Sınavlar normal öğretim ve ikinci öğretim şeklinde  (OZD Sınavları hariç) ayrı ayrı yapılacaktır.

İkinci öğretim sınavları saat 17:00'den sonra başlamaktadır.

Lütfen aşağıda yazan sınav kurallarını okuyunuz.

Programlarda yer alan kısaltmalar

D1-Derslik 1----D2- Derslik 2 (zemin-giriş katında yer alan derslikler)

D3---Derslik 3-----D4--- Derslik 4 (1. katta yer alan derslikler)

Hierapolis konferans salonu zemin kat güvenlik girişi

Ortak zorunlu dersler sınavları

OZD  sınavları (TÜRK DİLİ II - ATATÜRK İLKE VE İNKILAP TARİHİ II - İNGİLİZCE II) YÜZ YÜZE TÜM BÖLÜMLER İÇİN TEK OTURUMDA

07 Haziran 2024 CUMA GÜNÜ SAAT  17:00 - 18:30 ARASINDA YAPILACAKTIR.

LÜTFEN SINAV SAATİNDEN 15 DAKİKA İÇERİSİNDE BELİRTİLEN SINAV SALONLARININ BİRİNDE YERİNİZİ ALINIZ.

KARIŞIKLIK ÇIKMAMASI AÇISINDAN DAHA ÖNCE KULLANDIĞINIZ SINIFLARDA TEKRAR SINAVA GİRMENİZ RİCA OLUNUR

OZD sınavları için D1-D2-D3-D4-2. KAT SINIFLARI NORMAL ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ

HIERAPOLİS KONFERANS SALONU İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ KULLANACAKTIR

SINAV KURALLARI

• Sınavlarda sessizlik esastır. Koridorlarda sınav saatlerinde lütfen sessiz olunuz. Sınıf kapıları önünde birikme yapmayınız, sınavdan çıkanlara öncelik veriniz, sizden önce olan sınav tamamen bitmeden asla sınıfa girmeyiniz.
  • Sınıflara giriş ve çıkışlarda mesafeye dikkat ediniz.
  • Sınavlara geç kalmayınız, sınav süreleri dışına kesinliklinle çıkılmayacaktır.
  • Sınavlara mutlaka öğrenci kimliğiniz yanınızda olarak geliniz.
  • Kırtasiye malzemelerinizi yanınızda getiriniz, sınav anında lütfen kalem, silgi alışverişi yapmayınız.
  • Öğrenci sınav anında oturduğu sıra/sandalye ve çevresindeki salon donanımına önceden yazılmış, bırakılmış kopya mahiyetinde malzemeyi kontrol etmekle yükümlüdür.

TÜM ÖĞRENCİLEMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.