Güncellenme Tarihi: 22 Nisan 2020

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI EĞİTİMİ BİLGİLENDİRMESİ

Fakültemiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı işleyişi ile ilgili tablo ektedir.
Mevzuata uygun olarak mazereti bulunan ve ara sınava giremeyen öğrenciler için, başvuru yapmaları durumunda mazeret sınavları 18-22 Mayıs 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Yarıyıl/Yıl Sonu sınavlarının yapılması yüz yüze eğitimin başladığı dönemde planlanmaktadır.

Öğretim elemanları sizlere ara sınav ödevlerini 3 şekilde ilan edip-teslimini isteyebilir:

1) Pusula Bilgi Sistemi’ndeki Eğitim Destek Sistemi üzerinden ilan ve teslim.

2) Pusula Bilgi Sistemi’ndeki Canlı Ders Sistemi üzerinden ilan ve teslim.

3) E-mail aracılığı ile teslim.

Lütfen bu sistemleri takip ederek, sınıf temsilciniz ve sınıf arkadaşlarınızla iletişim halinde bulunarak, ödevlerinizin ilanını takip ediniz. Yaşanabilecek teknik aksaklıkları tespit edip düzeltebilmek adına, ödevlerinizin teslimi için son günü beklememeniz önerilir.