Güncellenme Tarihi: 11 Mayıs 2021

Tatiller Nedeniyle İşlenemeyen Derslerin Telafi Tarihleri

Mayıs ayı içinde işlenemeyen derslerin tarih ve saatleri aşağıdaki gibi planlanmıştır.

12 Mayıs Çarşamba günü öğleden sonra işlenemeyen dersler

Canlı Ders Sistemi üzerinden

16 Mayıs 2021 Pazar Günü Öğleden sonra aynı saatlerde işlenecektir.

19 Mayıs Çarşamba günü işlenemeyen dersler

Canlı Ders Sistemi üzerinden

22 Mayıs 2021 Cumartesi Günü aynı saatlerde işlenecektir.

13 Mayıs Perşembe günü işlenemeyen dersler

ZOOM veya Microsoft Teams üzerinden

23 Mayıs 2021 Pazar Günü aynı saatlerde işlenecektir.

14 Mayıs Cuma günü işlenemeyen dersler

ZOOM veya Microsoft Teams üzerinden

29 Mayıs 2021 Cumartesi Günü aynı saatlerde işlenecektir.

ZOOM veya MİCROSOFT TEAMS üzerinden işlenecek derslerle ilgili dersin öğretim elamanı bağlantı için gerekli bağlantı adresini Canlı Ders Sistemi, EDS veya Öğrencilere e-posta yoluyla iletecektir.

ZOOM veya TEAMS üzerinden yapılan derslere cep telefonlarınız, tabletleriniz üzerinden veya bilgisayarlarınızdan katılabilirsiniz.

ZOOM ve TEAMS uygulamalarını Apple Store ve Play Store üzerinden cep telefonlarınıza ve tabletlerinize ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

TEAMS’ de oturum açmak için:

Kullanıcı Adı: pusula_kullanici_adiniz@posta.pau.edu.tr (örneğin ftosun21@posta.pau.edu.tr gibi)

Parola           : Pusula Bilgi Sistemine girişte kullanılan parolayı kullan.

NOT: ZOOM veya MİCROSOFT TEAMS üzerinden derslere katılacak öğrenciler isterlerse oturum açmadan da öğretim elemanı tarafından gönderilen bağlantıya tıklayarak giriş yaparak dersleri takip edebilirler.

16 Mayıs 2021 Pazar Günü işlenecek dersleri öğrenciler pusula bilgi sistemindeki ders programlarından takip edeceklerdir.