Güncellenme Tarihi: 16 Ekim 2020

Oryantasyon Programı

Yüksekokulumuza 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Yerleşen 1. Sınıf Öğrencileri İçin Güncel Oryantasyon sunumu ekte sunulmuştur.

Ayrıca, tüm öğrencilerimize Eğitim Destek Sisteminde 14 haftalık ORY 101 - ORYANTASYON 1 isimli bir ders açılmıştır. Bu ders müfredatınızda yer alan diğer dersler gibi devam zorunluluğu yada başarılı-başarısız sayılma durumu olan bir ders değildir. Kendi kendine yardım şeklinde, öğrencilerimizin uyum sağlamasına yardım edecek içerikler yüklenmiştir. İçerikler PDREM’ de görev yapan psikolog ve psikolojik danışmanlar tarafından oluşturulmuş ve yüklenmiştir. Bu içerikler arasında, üniversitemizin değerli öğretim elemanlarının katkı sunduğu kısa bilgilendirme videoları da yer almaktadır.  Bu içerik öğrenci ihtiyaçlarına göre PDREM tarafından güncellenebilecektir.