Güncellenme Tarihi: 30 Haziran 2021

Mezuniyet Töreni Katılım Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

Pandemi sürecinde yüz yüze eğitime ara verilmiş olsa da sizlerle bir araya geleceğimiz bir mezuniyet töreni planlamaktayız. 8 Temmuz 2021 tarihinde  maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek mezuniyet törenimizi düzenleyeceğiz. Mezuniyet törenimize 2019 girişli öğrencilerimiz katılabilir.

Planlama yapabilmemiz için katılım durumunuz hakkında bilgilerinize ihtiyaç duymaktayız. Bu amaçla törene katılım durumunuzu, sizin dışınızda törene katılacak misafir sayısını (Pandemi koşulları nedeniyle 2'den fazla davetli kabul edilemeyecektir) en geç  01 Temmuz 2021 saat 17.00’ye kadar +90 (258) 713 86 00 / (258) 713 96 00 no'lu telefonlara veya cmyo@pau.edu.tr mail adresine bildirmenizi rica ediyoruz. Sizden gelen cevaplar doğrultusunda detayları duyuracağız. Mezuniyet töreni  ile ilgili detaylı bilgiler için lütfen Meslek Yüksekokulumuz web sayfasını takip edin.