Güncellenme Tarihi: 01 Mart 2021

Meslek Yüksekokulumuzda Görev Değişimi

Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nda müdürlük makamında yapılan görev değişimi nedeniyle devir teslim töreni gerçekleşti.

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf ÖZCAN, 2019 yılından bu yana yürüttüğü müdürlük görevini Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Sami EŞMEN'e devretti. 18 Şubat 2021 tarihinde yüksekokulumuzda akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşen törende Öğr. Gör. Sami EŞMEN konuşmasında, Doç. Dr. Yusuf ÖZCAN'a plaket ve çiçek takdim ederek, yüksekokulumuza müdürlük süresince yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Doç. Dr. Yusuf ÖZCAN konuşmasında yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Tören konuşmaların ardından Doç. Dr. Yusuf ÖZCAN'ın müdürlük görevini Öğr. Gör. Sami EŞMEN'e devretmesiyle devam etti.

Yapılan devri teslim törenin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi ve Doç. Dr. Yusuf ÖZCAN akademik ve idari personelle vedalaştı.