Güncellenme Tarihi: 19 Eylül 2021

HES Kodu Girişi ve Uygulaması Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

Sizlerin ve personellerimizin sağlığını korumak ve sürdürülebilir sağlıklı bir eğitim-öğretim yapabilmek için yüksekokulumuz yerleşke/bina girişinde öğrenci kimlik kartı kontrolü ve HES Kodu sorgulaması ile COVID-19 RİSK DURUMU kontrolü yapılacaktır.

Bu nedenle, Pusula Bilgi Sistemine HES kodu bilgilerinin girilmesi ve Hayat Eve Sığar Uygulaması üzerinden HES kodu ayarları bölümünden ‘durum görüntülenme’ izinlerinin verilmiş olması gerekmektedir. Öğrencilerimizin yerleşke/ bina girişlerinde problem yaşamamaları adına 20.09.2021 tarihine kadar işlemlerini bitirmelerini rica ederiz.

Yerleşke girişinde öğrencilerin cep telefonundan Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması Hesabım bölümünde Sağlık Durumu kontrol edilecek Sağlık Durumu kontrol edilecek, bu bölümde RİSKSİZ şeklinde görünen öğrencilerin binaya girişine izin verilecektir.

COVID-19 salgınına karşı mücadelemizdeki desteğiniz için şimdiden teşekkür eder, sağlıklı yeni bir Eğitim-Öğretim Yılı dileriz.

HES Kodu Girişi için tıklayınız.