Güncellenme Tarihi: 10 Temmuz 2021

Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Mezuniyet töreni Çivril Yerleşkesinde Gerçekleştirildi

Çivril Atasay Kamer MYO ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun ortaklaşa düzenlediği mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın yanı sıra Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Necip Atar ve Prof. Dr. İbrahim Kısaç, PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Selçuk Burak Haşıloğlu, Çivril Atasay Kamer MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Sami Eşmen, Uygulamalı Bilimler YO Müdürü Prof. Dr. Ender Coşkun, ilçe protokolünden üyeler, öğretim üyeleri ve mezunların aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, mezun öğrenciler adına Çivril Atasay Kamer MYO birincisi Zeynep Topaloğlu’nun konuşması ile devam etti. Zeynep Topaloğlu yaptığı konuşmasında yeni beklentiler ve yeni umutlarla hayatlarında yeni bir sayfanın açıldığını söyledi.

Törende protokol konuşmaları, Çivril Atasay Kamer MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Sami Eşmen’in konuşması ile başladı. Çivril Atasay Kamer MYO’nun köklü bir geçmişe sahip olduğunu hatırlatan Öğr. Gör. Dr. Eşmen, pandemi döneminde eğitim öğretim faaliyetlerin çevrimiçi devam ettirilmesinde desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’a teşekkürlerini iletti. Öğr. Gör Dr. Sami Eşmen, mezun öğrencileri tebrik ederken mesleki yaşantılarında başarılar diledi.

Mezuniyet töreninde konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, pandemi sebebiyle Çivril’in doğal ve tarihi güzelliklerini öğrenciler ile birlikte gezememiş olmanın bir parça burukluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Çivril’e verdiği önem ve Çivril’in beklentisi olan Ziraat Fakültesi’nin açılma sürecinde gayretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’a teşekkürlerini sunan Başkan Vural, mezun öğrencileri tebrik etti.

Törende mezun olan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında Çivril’de eğitim gönüllüsü hayırseverlerin buradaki okullara hep destek olduğunu hatırlatan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, çalışmanın ve başardıkça keyif almanın güzel olduğunu öğrencilere hatırlatan Rektör Prof. Dr. Kutluhan, hayatın bir eğitim olduğunu söyledi. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, konuşmasının sonunda mezun öğrencileri tebrik etti.

Protokol konuşmalarının ardından tören, mezun öğrencilere belgelerinin takdimi ve kep atma ile sona erdi. Çivril Atasay Kamer MYO’dan bu yıl 210, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’ndan ise 94 öğrenci mezun oldu.