Güncellenme Tarihi: 29 Mart 2020

Canlı Ders Gereksinim ve İş Akışları

Canlı Ders Sistemine Giriş

Öğrenciler sisteme Pusula Bilgi  Sistemi -> Canlı Ders Sistemi Sistemi - > Canlı Ders İşlemleri -> Öğrenci Girisi sayfasından giriş yapabilirler

Canlı Ders Gereksinim ve İş Akışları

23 Mart 2020 tarihinden itibaren dersler dijital ortamda işlenecek şekilde teknik hazırlıklar tamamlanmıştır. Dersler mevcut ders programlarında belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır. Sisteme ilişkin gereksinimler ve iş akışı ekli belgelerde öğrenci ve öğretim elemanları için ayrı ayrı olarak verilmiştir.

Videolu anlatımlar ve iş akış dokümanları Pusula Bilgi  Sistemi -> Canlı Ders Sistemi Sistemi - > Canlı Ders İşlemleri -> Bilgilendirme sayfasından paylaşılacaktır.

Canlı Ders Sistemi Sıkça Sorulan Sorular

Canlı Ders  Sistemi ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular Pusula Bilgi  Sistemi -> Canlı Ders Sistemi Sistemi - > Canlı Ders İşlemleri -> Bilgilendirme sayfasına eklenmiştir.