Güncellenme Tarihi: 19 Eylül 2021

2021 YKS Yerleştirme İşlemlerinde Kayıt Yaptıramayan Adaylar İçin Duyuru

2021 YKS Merkezi Yerleştirme, Ek Yerleştirme ve 2. Ek Yerleştirme İşlemlerinde Kayıt Tarihlerinde Kayıt Yaptıramayan Adaylar

2021 YKS kılavuzlarında yayımlanan kayıt tarihlerinde kayıt yaptıramayan adayların kayıt tarihinin bitiş tarihinden itibaren 3 hafta içinde başvurması durumunda adayın mazereti ilgili Üniversitemiz tarafından değerlendirilerek mazereti kabul edilenlerin kaydı Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında  yapılacaktır. Mazereti kabul edilen adaylar kayıt için gerekli evrakları kayıt esnasında teslim etmek zorundadır. 3’üncü haftanın son günü mesai bitiminden sonra başvuru yapanların başvurularının değerlendirilmeyerek kayıtları yapılmayacaktır.