Güncellenme Tarihi: 31 Ocak 2021

2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı (Çevrimiçi Sınav ve Ödev Teslimi)

2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme sınavları 3 - 8 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Çevrimiçi (online) sınav uygulamasının tarih ve saati ile ödevler için son teslim tarihi ve saati ekteki dosyada verilmiştir.

Ayrıca, Pusula Bilgi Sistemi - Eğitim Destek Sistemi (EDS) üzerinden ödev/proje gönderme ve çevrimiçi (online) sınav uygulamasına ilişkin öğrenci bilgilendirme dosyaları ektedir.

NOT: Sınavlar ve ödevler hakkında herhangi bir konuda bilgi almak isterseniz. Ders sorumlu öğretim elemanı ile irtibata geçebilirsiniz.

Sınavların uygulanması ve ödevlerin teslimi konusunda ders sorumlusu öğretim elemanı ile irtibat halinde olunması gerekmektedir. Pusula Bilgi Sisteminde üniversitemizin sizlere kayıt sırasında verdiği @posta.pau.edu.tr uzantılı e-postalar bulunmaktadır. Pusula Bilgi Sisteminden E-posta Servisine tıkladığınızda, Pusula Bilgi Sistemi ya da üniversitenizden sınav, ders işleyişi, ödev gibi çeşitli konularda size gelen duyuru ya da bilgilendirmelere ulaşabilirsiniz. Bu nedenle bu e-posta hesaplarına gelen postaları Pusula Bilgi Sistemi üzerinden kontrol etmeniz önerilmektedir. E-posta ile ilgili sorun yaşıyorsanız çözümü için şu duyuruyu inceleyebilirsiniz.  Öğrenci E-posta Hesabı

BÜTÜNLEME SINAVLARI İLE İLGİLİ SIK SORULAN SORULAR

Bütünleme Sınavına Kimler Girebilir?

Kayıtlı olduğu derslerin devam koşulunu sağlayan ancak,  yarıyıl/dönem sonu sınavları sonucunda, başarı notları; F1, E, D1 ve D2 olan öğrenciler bütünleme sınavlarına girebilirler.

Bütünleme Sınavına Girmek İçin Tercih Yapmak Zorunlu mu?

Bütünleme sınavına girmek için Pusula Bilgi Sistemi üzerinden tercih yapma zorunluluğu kaldırılmıştır. Öğrenci, bütünleme sınav programında belirtilen tarih ve saatte çevrimiçi olarak katılabilir. (Bütünleme sınavına girmek için Pusula Bilgi Sisteminden tercih yapmaya gerek yoktur.)

Bütünleme Sınavına Girmezsem Ne Olur?

Öğrenci, bütünleme sınavına girmezse notu değişmeyecektir. Yani dönem sonu sınavında aldığı not sonrası oluşan başarı puanı geçerli olacaktır.

Bütünleme Sınavına Girdiğim Derse Yaz Okulunda Kayıt Olabilir miyim?

2019-2020 Güz döneminden itibaren öğrencilerimiz, bütünleme sınavına girip başarısız olduğu durumlarda, o derse yaz okulunda hem üniversitemizde hem de başka üniversitede kayıt yaptırmalarında herhangi bir engel yoktur. (Bütünleme sınavına girilen derslerin yaz okulunda alınabilmesi mümkündür.)

Dönem Sonu (Final) Sınavına Girmedim. Bütünleme Sınavına Girebilir miyim?

Kayıtlı olduğu derslerin devam koşulunu sağlayan (yani F2 ile kalmayan) öğrenciler, dönem sonu (final) sınavına girmemiş olsalar dahi bütünleme sınavlarına girebilirler.