Güncellenme Tarihi: 30 Haziran 2021

2020-2021 Bahar Üç Ders Sınav Programı (Çevrimiçi Sınav - Ödev Teslim)

2020-2021 Bahar Dönemi Üç Ders sınavları 07-08 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacaktır.

Ancak Bahar Dönemi Üç Ders sınavlarına girebilmek için 02 Temmuz 2021 tarihinde pusula bilgi sistemi üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. Başvuru yapmayan öğrenciler üç ders sınavına giremezler.

Çevrimiçi (online) sınav uygulamasının tarih ve saati ile ödevler için son teslim tarihi ve saati ilerleyen süreçte Çivril Meslek Yüksekokulu web adresinde duyurulacaktır.

Sınavların uygulanması konusunda ilk olarakPusula Bilgi Sistemi - Eğitim Destek Sistemi (EDS) üzerinden ödev/proje gönderme ve çevrimiçi (online) sınav uygulamalarını ve etkinliklerini takip ediniz. Sınavların uygulanması ve ödevlerin teslimi konusunda ders sorumlusu öğretim elemanı ile irtibat halinde olunması gerekmektedir. Öğretim elemanlarının e-posta adreslerinden ulaşabilirsiniz.