Güncellenme Tarihi: 30 Haziran 2020

2019-2020 Bahar Üç Ders Sınav Programı (Çevrimiçi Sınav - Ödev Teslim)

2019-2020 Bahar Dönemi Üç Ders sınavları 01-02 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılacaktır. Çevrimiçi (online) sınav uygulamasının tarih ve saati ile ödevler için son teslim tarihi ve saati ekteki dosyada verilmiştir.

Sınavların uygulanması ve ödevlerin teslimi konusunda ders sorumlusu öğretim elemanı ile irtibat halinde olunması gerekmektedir. Öğretim elemanlarına e-posta adreslerinden ulaşabilirsiniz. (E-posta adreslerini http://www.pau.edu.tr/cmyo/tr/sayfa/akademik-personel-3 sayfasında bulabilirsiniz.)

Ayrıca, Pusula Bilgi Sistemi - Eğitim Destek Sistemi (EDS) üzerinden ödev/proje gönderme ve çevrimiçi (online) sınav uygulamasına ilişkin öğrenci bilgilendirme dosyaları ektedir.

Not: 2018-2019 Bahar dönemi öncesinde aldığınız dersin Üç Ders Sınavları Pusula Bilgi Sistemi - Eğitim Destek Sistemi (EDS) üzerinden yapılamayacaktır. Bu durumda olan öğrencilerin sınav için ders sorumlusu öğretim elemanı ile irtibata geçmesi gerekmektedir.