Güncellenme Tarihi: 11 Eylül 2020

1. Ek Sınav ve Sınırsız Sınav Programı

Azami öğrenim sürelerini dolduran öğrencilerimiz için 1.Ek Sınav ve Sınırsız Sınav sınavları 14-16 Eylül 2020 tarihlerinde uzaktan yapılacaktır. Çevrimiçi (online) sınav uygulamasının tarih ve saati ile ödevler için son teslim tarihi ve saati ekteki dosyada verilmiştir.

Sınavların uygulanması konusunda ilk olarakPusula Bilgi Sistemi - Eğitim Destek Sistemi (EDS) üzerinden ödev/proje gönderme ve çevrimiçi (online) sınav uygulamalarını ve etkinliklerini takip ediniz. Sınavların uygulanması ve ödevlerin teslimi konusunda ders sorumlusu öğretim elemanı ile irtibat halinde olunması gerekmektedir. Öğretim elemanlarının e-posta adreslerinden ulaşabilirsiniz. (E-posta adresleri sınav listesinde belirtilmiştir.)

Not: Ortak Zorunlu Derslerin sınavları Pusula Bilgi Sistemi - Uzaktan Eğitim Platformu üzerinden yapılacaktır.

UYARI: Sınava girecek olan öğrencilerin 12-13.09.2020 tarihlerinde katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir.