Güncellenme Tarihi: 21 Nisan 2021

OZD Mazeret Sınavı duyurusu

DUYURU

Ortak Zorunlu Dersler kapsamında yürütülen derslerin Vize Mazeret sınavları Pusula bilgi sistemi OZD Uzaktan eğitim platformu üzerinden yapılacaktır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Bahar Dönemi VİZE MAZERET TARİHLERİ:

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ( 10 Mayıs Saat: 00:01 de başlayıp 12 Mayıs saat 23:59 kadar.)

Türk Dili II   ( 10 Mayıs Saat: 00:01 de başlayıp 12 Mayıs saat 23:59 kadar.)

İngilizce   II, Almanca  II ve Fransızca II  ( 10 Mayıs Saat: 00:01 de başlayıp 12 Mayıs saat 23:59 kadar.)

Almanca  II ve Fransızca II ( Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve İktisadi ve İdari bilimler Fakültesindeki OZD dersler kapsamında açılan dersler içindir )

Not: Gün ve Saat aralığında istenilen saatte sınava girilebilir.

Sınav esnasında sorun yaşayan öğrenciler ilkervatansever@pau.edu.tr e-mail adresine sorunu bildiren e-mail gönderebilirler.

Tüm soruları cevaplandırmadan SINAVI BİTİR tuşuna basmayınız.

Sınav süresi 30 dakika’ dır.

Sınava bir defa girme hakkı vardır.