Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 15 Haziran 2020

Staj Dosyasının Hazırlanması

Meslek Yüksekokulumuzun staj uygulama defterlerinin Covid-19 süreci sebebiyle öğrenciler tarafından temin edilememesinden dolayı sadece 2020 yılı stajlarında geçerli olmak üzere, staj defterleri dosya ekinde öğrenci tarafından oluşturulacaktır. Bu amaçla, bir dosya içerisinde  ilk dört sayfası ekteki gibi olacak biçimde, A4 kağıtlarına günlük yapılan çalışmalar yazılabilir. Sayfanın sağ üst köşesine günün tarihi, sayfanın altına da günün sorumlusu tarafından isim (varsa kaşe) ve imza mutlaka yazılmalıdır staj yapılan her gün için bu işlem tekrarlanmalı ve A4 kağıtları dosyaya takılarak staj bitiminde okula gönderilmelidir.

Çal Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Staj-1 ve Staj 2 olmak üzere toplamada 30 iş günü staj yapma zorunlulukları bulunmaktadır. Covid-19 süreci sebebiyle yaşanan problemlerden dolayı  sadece 2020 yılı stajlarında geçerli olmak üzere 3 şekilde staj yapabilme seçeneği oluşturulmuştur.

1- Öğrenciler Staj-1 ve Staj-2'yi ilan edilen tarihlerde yapabilirler.

2- Öğrenciler Staj-1'i 15 iş günü olmak üzere yaparak Staj-2'yi ertesi yıl yaz dönemine bırakabilirler.

3- Öğrenciler bu yaz döneminde Staj yapmayarak Staj-1 ve Staj-2'yi ertesi yıl yaz dönemine bırakabilirler.

Önemli Not : Öğrenciler  Staj yerlerini ve şeklini  belirledikten sonra mutlaka  bölüm  staj sorumlusu ile,ulaşamadığı takdirde  Memur Furkan GÜLLE İle  görüşerek dilekçelerini  vermekle yükümlüdürler. Aksi halde SGK girişi yapılmayacağı için meydana gelebilecek bir problemden öğrenci sorumludur.

Staj dilekçeleri  26 Haziran  2020 tarihine kadar Çal Meslek Yüksekokulu'na ulaştırılmış olmalıdır.

Ekli Belgeler