Çal Meslek Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 14 Şubat 2021

REKTÖR PROF.DR.AHMET KUTLUHAN ÇAL MYO’DA

Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Ahmet KUTLUHAN Meslek Yüksekokulu’muzu ziyaret ederek incelemelerde bulunmuştur. Meslek Yüksekokulumuzun fiziki ihtiyaç ve problemlerinin, çözüm önerilerinin ve planlamalarının görüşüldüğü toplantıya Çal Kaymakamı Selin SARI, Belediye Başkanı Fethi AKCAN, Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Aysel YEŞİLYURT ER, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili Öğr.Gör. Bülent ŞAHAN, Şube Müdür V. Nezih ARU, Hocalarımız Öğr.Gör.Dr. Mehmet ÖZGÜN, Öğr.Gör.Dr. İsmail İŞLER katılmışlardır.

Toplantının ardından inceleme ziyaretini değerlendiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan şunları söyledi “Pamukkale Üniversitesi ismini taşıyan ve bu çatının altında yükselen her binanın fiziki ihtiyaçlarını gidermek hususunda elimizden gelen tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.  İlçelerimizde bulunan meslek yüksekokulu ve yüksekokulların fiziki ihtiyaçlarının girilmesi de yönetim olarak bizlerin üzerinde önemle durduğumuz konular arasında yer almaktadır. İlçelerimizde bulunan meslek yüksekokulu ve yüksekokulların fiziki ihtiyaçlarının girilmesi de yönetim olarak bizlerin üzerinde önemle durduğumuz konular arasında yer almaktadır. Bu kapsamda kısa süre bir önce Çameli Meslek Yüksekokulumuza, fiziki ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiğimiz bir ziyaretimiz olmuştu. Bugün de Çal Meslek Yüksekokulumuzun fiziki ihtiyaçlarını Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımız ile birlikte tespit ederek, bu ihtiyaçların bir an önce giderilmesi hususunda bir yol haritası belirledik. İnanıyorum ki, diğer kamu kurumlarımız, belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın iş birliği ve onların desteği ile güçlenen Pamukkale Üniversitesi, ülkemizi çok daha güçlü ve üretken geleceğe taşıyacak nitelikli insan gücü yetiştirme gayretinin yanında; bilime, Ar-Ge’ye, üretime, sanata, spora, kültürümüzün ve tarihimizin doğru anlaşılmasına katkı sağlamaya devam edecektir. Bu vesile ile her ilçemizde olduğu gibi Çal ilçemizde de bizlere desteklerini esirgemeyen ve her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Sayın Kaymakamımız Selin Sarı ve Sayın Belediye Başkanımız Fethi Akcan’a teşekkürlerimi sunuyorum.”

Çal Meslek Yüksekokulu olarak bizler de Rektörümüze, Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza hassasiyetleri ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Haberin tamamı...