Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 18 Haziran 2020

Yaz Döneminde Ders Alacak Öğrencilerimize Duyuru

Buldan Meslek Yüksekokulu bünyesinde yaz döneminde ders açılmayacaktır.  Başka üniversitelerden ya da üniversitemizin farklı birimlerinden yaz döneminde ders alacak öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

-Öğrencilerimiz yaz döneminde maksimum haftalık 40 saat ve maksimum 6 derse kadar ders alabilirler.

-Yaz döneminde ders alacak öğrenciler staj yapmaları halinde sadece ödev stajı yapabilirler.

-  Üniversitemiz öğrencilerinin, yaz öğretiminde okullarında açılmayan dersleri taban puanı şartı aranmaksızın Adnan Menderes Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi’nden alabileceği veya

Üniversitemiz programlarının ilgili yılda taban puanına eşit veya daha yüksek bir programın verildiği diğer üniversitelerden alabilmeleri ve bu derslerin kabul edilmesi Üniversitemiz Senatosunun 20.04.2018 tarih ve 07/5 nolu kararı ile kabul edilmiştir. Bu sebeple üniversitemiz ve yukarıda belirtilen üniversiteler dışındaki üniversitelerden ders alacak öğrencilerimizin, taban puan şartını dikkate almaları gerekmektedir.

- Yaz döneminde başka üniversitelerden veya üniversitemizin farklı birimlerinden ders alacak öğrencilerimizin ekteki eşdeğerlik başvuru formunu ve alacakları derslerin ders içeriklerini 01.07.2020 tarihine kadar okulumuz öğrenci işlerine bizzat veya faks ile iletmeleri gerekmektedir.

Faks ile başvuracak öğrencilerimiz için Buldan MYO faks numarası:

FAKS NO: 0258 431 8621